Loading...
Konstantin Marshavelov

Константин Маршавелов

Константин Маршавелов е пилот на КА2 Racing team. Той е един от най-добрите рали пилоти у нас и е трикратен шампион на България на затворен маршрут. Вече шест сезона ОМНИКАР БГ - официален дистрибутор на ENEOS и Константин Маршавелов се радват на успешно партньорство. Когато имаш талант и силен бранд, като ENEOS зад гърба си, добрите резултати не закъсняват. Доказателство за това са поредицата от силни сезони и спечелени титли за Константин Маршавелов. През 2016г. Маршавелов поставя рекорд на всички писти от рали шампионата на затворен маршрут и заслужено печели титлата. Добрите партньорства са в основата на всеки успех, ENEOS и Константин Маршавелов доказаха това! Пожелаваме си много успехи, рекорди и титли в предстоящите сезони.
Valentino Rossi

Valentino Rossi

JXTG Nippon Oil & Energy Corporation гордо подкрепя Yamaha Factory Racing и работи с екипа на Yamaha Moto GP, за да популяризира марката и технологията на ENEOS по целия свят.

Отбора на Yamaha Factory Racing се отличава с уникалния # 25 Maverick Viñales и деветкратния световен шампион # 46 Valentino Rossi. Екипът на Yamaha е силен претендент за шампионата и доминира на подиума като един от най-печелившите отбори в историята на Moto GP!

eneos motor oil
1
1
2
2
3
Моторни масла за индустриалния сектор
mobil workshop background
31 20130523110433 Eneos Bulgaria AutolinkEneosCenter

ENEOS Center

ENEOS Center е програма, която ОМНИКАР БГ предлага на своите партньори за да им помогне да повишат бъдещата рентабилност на автосервизите си, чрез силата и разпознаваемостта на бранда ENEOS. Гамата от смазочни продукти с марка ENEOS покриват изцяло нуждите на пазара. Смазочните продукти са формулирани, така че осигуряват изключителна ефективност за всеки стил на шофиране и условия на експлоатация. Можете да сте сигурни, че предлагайки продуктите с марка ENEOS, Вие ще отговорите изцяло на нуждите на Вашите клиенти. Преобщавайки Вашият сервиз към ENEOS Center, Вие ще бъдете видими за Вашите клиенти и те ще Ви се доверяват. 
Погрижете се за бизнеса си и се свържете с нас, за да получите повече информация.